Reobertura de les classes presencials a l’EMMM

posted in: Sin categoría | 0

Benvolgudes famílies i alumnat,
Segons ens informa l’Ajuntament de Mollerussa i després de la publicació de la Resolució SLT/275/20201, us informem que a partir del 16 de Febrer tornem a les classes presencials al Centre amb les següents mesures:

  • Instrument, Classe col·lectiva, Música de Cambra i Conjunts Adults: Presencials i en l’horari fixat a l’inici de curs.
  • Llenguatge Musical, Harmonia i Cant Coral: Presencials i en l’horari fixat a l’inici de curs.
  • Orquestres: Presencials en l’horari fixat a l’inici de curs, a excepció de l’alumnat de vent que reduirà el temps de l’assignatura per motius de seguretat. En aquest cas el professor responsable es posarà en contacte amb vosaltres per tal d’aclarir-vos l’organització.
  • Altres assignatures: Presencials i en l’horari fixat a l’inici de curs.

Us recordem que hem de ser molt estrictes en els protocols d’entrada al centre i a les aules (mascareta obligatòria, distància, neteja, desinfecció i no assistència en cas de malaltia o confinament) per tal de minimitzar el risc de contagi entre la Comunitat Educativa del Centre.