Informació inici de curs 2020/21

posted in: Sin categoría | 0

Benvolgudes famílies i alumnat,

Tenint en compte l’evolució canviant de les noves mesures anunciades per part de la Generalitat de Catalunya respecte a l’inici del curs escolar i atès que considerem que encara no hi ha un protocol prou definit i clar per part del PROCICAT en l’àmbit de l’educació musical per a l’elaboració del Pla d’actuació per al curs 2020-2021 en el marc de la pandèmia:

Us comuniquem que l’Escola de Música Municipal de Mollerussa iniciarà l’activitat lectiva l’1 d’octubre del curs 2020-21, alhora que el calendari establert per triar l’horari d’instrument es realitzarà a partir del 14 de setembre.

Com a escola, hem seguit, seguim i seguirem sempre les instruccions que arribin des del departament d’Educació, el departament de Salut i el PROCICAT amb l’objectiu de garantir la prestació del servei amb totes les mesures de seguretat necessàries tant per a l’alumnat com per al professorat.

Aquest comunicat es pot veure alterat en funció de l’evolució dels esdeveniments i del canvi de recomanacions de les administracions competents.

Salutacions i molta força!

Miquel Hortigüela

Director EMMM