Coronavirus

posted in: Sin categoría | 0
Benvolguts i benvolgudes,

Segons les directrius del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya queden anul·lades totes les classes i activitats extraescolars on participi  alumnat de diversos centres simultàniament.


És per això que l´Ajuntament de Mollerussa informa:
 
 

L’Ajuntament de Mollerussa ha decidit suspendre l’activitat als equipaments municipals durant els pròxims 15 dies, a partir de demà dijous, per tal d’aplicar les mesures establertes per la Generalitat la qual ha elevat aquest matí la situació de prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV–2 a fase d’alerta. Així s’ha decidit aquesta tarda en la reunió d’urgència convocada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha activat també el  Pla de Protecció Civil municipal. A la reunió, han participat, a banda de responsables de les diferents regidories i tècnics municipals, representants de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers i del CAP de Mollerussa. Tots ells han estat d’acord en aquestes mesures de prevenció per tal de poder establir la traçabilitat dels contagis tal i com resolt la Generalitat.

 La suspensió de l’activitat afecta en el cas dels equipaments esportius a la piscina municipal, els pavellons poliesportius, el Camp d’Esports, la pista d’atletisme i el Circuit d’Autocros i Automodelisme. Val a dir en aquest sentit que les diferents federacions esportives ja han comunicat als diferents clubs la suspensió dels entrenaments i partits per aquest període de temps.

 Pel que fa als equipaments culturals, també s’ha acordat deixar sense activitat el Teatre L’Amistat, el Centre Cultural, la Biblioteca Comarcal Jaume Vila i el Museu de Vestits de Paper. Per aquest motiu, se suspèn el Concurs de Dansa convocat per l’entitat Anaprode aquest cap de setmana i també les sessions de ball dels diumenges que es duen a terme a la Sala L’Amistat així com les diferents activitats previstes a la biblioteca i al Centre Cultural com és el cas de les sessions de l’Aula d’Extensió Universitària.

 Així mateix, s’ha determinat deixar sense activitat el Casal Municipal per a la Gent Gran, donat que es tracta d’una població de risc i també les de l’Escola Municipal de Música on assisteixen escolars de diferents centres i localitats de la comarca.

 Respecte a les escoles bressol, s’ha establert seguir amb les directrius marcades pel departament d’Educació que manté l’activitat normal en centres escolars tot i suspendre les activitats extraordinàries.

 
Com a director de l´EMMM us informo que l’EMMM romandrà tancada a partir de demà i queden suspeses totes les activitats i intercanvis amb altres centres.

Salutacions i 
sobretot, salut per a tothom!

Miquel Hortigüela
Director EMMM